Mohn SL, reconeguda com a empresa EMAS

.
03/05/2017

El Departament de Territori i Sostenibilitat reconeix el compromís continu de Mohn amb el medi ambient amb la seva inscripció al registre EMAS

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha reconegut el compromís mediambiental continu de Mohn SL amb la seva inscripció al registre comunitari de gestió i auditoria ambiental EMAS.

EMAS és l'acrònim d'Eco-Management and Audit Scheme, una eina de gestió d'aplicació voluntària al servei d'empreses i organitzacions que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. 

A més del certificat de Mohn com a empresa EMAS, les tres empreses del grup Baixbus -Mohn, Oliveras i Rosanbus- disposen del certificat segons la norma ISO 14001:2004, que avala el compromís de Baixbus en relació a la problemàtica mediambiental.

D'altra banda, Baixbus va rebre al 2016 el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental en la categoria de flotes de vehicles. Es tracta d'un sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix el compromís de l'empresa per dotar-se amb vehicles de baixes emisions i de tenir en compte criteris de conducció eficient, un manteniment que segueix les indicacions del fabricant, així com bones pràctiques de gestió ambiental.

 

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
9 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.