Certificats

.

Les tres empreses que integren el grup Baixbus: Mohn, SL, Oliveras, SL i Rosanbus, SL, disposen del certificat corresponent al sistema de gestió de la qualitat segons la normativa UNE-EN ISO 9001:2008.

Baixbus té una política activa i de compromís vers l'optimització de recursos i residus produïts en les seves activitats i que implica disposar també, per part de les tres empreses, del certificat segons la norma ISO 14001:2004.

A més, aposta fermament per assolir l'apropament de la qualitat a la gestió del transport públic des del punt de vista de les necessitats i expectatives dels clients, un compromís adquirit amb el certificat triple de la norma UNE-EN 13816, sobre el transport de passatgers.

Les cartes de servei exposen els compromisos en l'àmbit de la qualitat professional que l'empresa ofereix als seus clients. Presenten una declaració d'objectius i la voluntat de treballar i millorar dia a dia per assolir una oferta de transport adequada als requeriments dels viatgers i viatgeres.

Les empreses també estan certificades amb el Sistema de la Seguretat i la Salut al Treball conforme a la norma OHSAS 18001:2007.

Mohn, Oliveras i Rosanbus també disposen de la certificació UNE 39001 de Seguretat Vial.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.