Política del sistema de gestió

.

Baixbus considera objectius permanents en totes les activitats de l’empresa la qualitat, el respecte pel medi ambient, la seguretat vial, la seguretat i salut en el treball i el codi ètic. Per avançar en aquest compromís, les tres empreses del grup van subscriure el juliol de 2016 la seva Política de Qualitat, Medi Ambient, Seguretat Vial i Seguretat i Salut en el Treball.

Amb aquest compromís, Baixbus assumeix la Qualitat i el Medi Ambient com a factors clau i enforteix el seu objectiu d’oferir un servei de la millor qualitat orientat a la satisfacció de totes les parts implicades: administracions públiques, viatgers i viatgeres, empreses proveïdores i a la ciutadania en general.

Es compromet a realitzar els seus serveis i activitats amb total respecte pel medi ambient, prenent les mesures necessàries per a reduir l’impacte mediambiental i prevenir la contaminació.

En l’àmbit de la seguretat vial, vetlla per la seguretat i salut de totes les persones que integren la companyia, així com la de les persones passatgeres i usuàries de la via pública.

Per tal d’avançar en el seu compromís amb la Qualitat, les tres empreses del grup Baixbus van subscriure el juliol de 2016 la seva Política de Qualitat, Medi Ambient, Seguretat Vial i Seguretat i Salut en el Treball. Amb aquest document, la Direcció de Baixbus manifesta els principis que defineixen el seu Sistema de Gestió Integrat i que estan orientats a promoure la Gestió de Qualitat, Ambiental, de Seguretat Vial i de Seguretat i Salut en el Treball, així com la Millora Contínua, a tot el personal, a tots els nivells i a tots els processos de Baixbus, prenent com a marc la responsabilitat social corporativa, l’ètica, el respecte i la transparència.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.