Campanyes de promoció

#enbusmillor: campanya adreçada a Joves d'entre 16 i 20 anys potencialment usuaris del bus que es mouen pels municipis als quals Baixbus presta servei. L'objectiu és seduir a aquesta part de la població que comença a estar temptada per moure´s en vehicle privat, cotxe o moto, i que pot trobar en el bus un mitjà de transport adequat a les seves necessitats, molt més segur, pràctic i econòmic.

'Comparteix el teu viatge' és l'eslògan de la campanya de proximitat que Baixbus posa en marxa el desembre de 2016. La campanya arranca el 3 de desembre als cines Full del Centre Comercial Splau de Cornellà a través d'un espot, en el qual, per mitjà d'un story telling, es fa èmfasi en les relacions i vincles que es creen entre les persones que utilitzen cada dia el bus metropolità. Una visió real, i alhora amable, d'explicar que viatjar en bus no és tan sols fer un trajecte, és compartir alguna cosa més. 

Campanya de proximitat de promoció del servei de Nitbus que opera Baixbus. 6 línies nocturnes que comuniquen el Baix Llobregat, l'Hospitalet, l'Aeroport i la ciutat de Barcelona tots els dies de l'any, de 22:00 a 6:00, cada 20 minuts. S'ha apostat per la decoració de marquesines de bus a principals parades de la xarxa durant els mesos de maig i novembre de 2016. També es distribueixen tríptics informatius a bord dels busos i sotagots a alguns dels locals d'oci del territori.

La connexió de barris metropolitans és l'eix de la campanya que Baixbus ha desenvolupat a finals del 2015 per donar impuls a aquelles línies intermunicipals que comuniquen els principals barris i llocs d'interès local. En aquesta ocasió, s'han triat els sostres interiors dels autobusos per difondre la campanya amb vinils.

Baixbus ofereix 5 línies de bus que connecten el Baix Llobregat amb l'aeroport del Prat, 2 que circulen de nit i tres que ho fan durant el dia. A l'estiu de 2015 s'ha engegat una campanya de promoció del bus com a servei de transport públic per arribar ràpida i còmodament a l'aeroport. La campanya es promou adequada a la diversitat de serveis i característiques de cada població, i per mitjà del seus mitjans municipals.

Baixbus ofereix una dotzena de línies de bus urbà que cada dia connecten entre si els barris dels municipis metropolitans als quals presta servei. Al desembre de 2014 hem engegat una campanya local per informar dels trajectes i horaris d'aquestes línies i per afavorir la mobilitat de les persones quan fa les seves compres de Nadal. La campanya es promou adequada a la diversitat de serveis i característiques de cada població, i per mitjà del seus mitjans municipals.

Baixbus ofereix cinc línies de bus que cada dia connecten amb la universitat de Barcelona (UB i UPC). A l'octubre de 2014 hem engegat una campanya local per informar de trajectes i horaris en els municipis als quals es presta servei. La campanya es promou adequada a la diversitat d'oferta de transport públic de cada població del Baix Llobregat i l'Hospitalet, i per mitjà dels seus mitjans municipals.

 

'Tria el bus. Tria la teva aventura' és el nom de la campanya que el grup Baixbus va impulsar l'estiu de 2014 per promoure el bon ús del transport públic.

El Joel, la Lola, la Mar, el Diego, la Ylenia, la Carla, el Pau i la Lola van ser els protagonistes de l’aventura de viatjar en bus cada dia per l’àrea metropolitana de Barcelona, cadascú d’ells amb un missatge simpàtic de civisme i amabilitat.

Pàgines

.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
16 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.