El conte de Baixbus: Visitem Barcelona en transport públic

.

Conte sobre el transport públic a Barcelona confeccionat per l’editorial Cruïlla per a nens i nenes d’educació infantil i de primària, així com per a les seves famílies i amics.

Baixbus ha col·laborat en aquest projecte de comunicació de l'any 2011 tenint en compte que les línies del nostre grup connecten cada dia en autobús els ciutadans del Baix Llobregat, l’Hospitalet i Barcelona. El servei ofert de dia i de nit permet la comunicació amb espais i centres d’interès, platges i zones de muntanya de l’àrea metropolitana, així com també, tal i com s’il·lustra en el conte, amb l’aeroport del Prat.

Aquest conte forma part d’una col·lecció de narrativa infantil més àmplia per mitjà de la qual es donen a conèixer altres informacions i valors de diferents ciutats de Catalunya i de la resta de l’Estat. En aquest concret, s’ha procurat difondre continguts relacionats amb els avantatges de l’ús del transport públic pel que fa a la rapidesa, comoditat, intermodalitat i integració tarifària, entre d’altres. Alhora, conté missatges de comportaments cívics i de com ha de ser l’ús adequat i respectuós dels diferents mitjans.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
7 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.