Baixbus es compromet amb Business With Social Value (BWSV) per afavorir la inserció laboral de persones discapacitades

.
18/06/2013
La directora de les tres empreses del grup, Georgina Andreu, ha signat el seu compromís de col•laboració amb Maria José Pujol, directora-gerent d'aquesta entitat sense ànim de lucre, que té per objectiu educar i integrar social i laboralment a joves i adults amb discapacitat intel•lectual.
 
Baixbus es compromet a no discriminar negativament en les seves operacions a organitzacions ni empreses amb valor social, que treballin per a la inserció laboral de persones amb discapacitat. Sent així, tractarà amb estricta igualtat de condicions les ofertes presentades per aquestes empreses, donant a la vegada compliment al seu codi ètic publicat al juliol de 2012.

Business With Social Value (BWSV) és una iniciativa impulsada per Icaria Iniciatives Socials, entitat sense ànim de lucre fundada a Barcelona l’any 1976, que contribueix a donar visibilitat a les empreses socials, que disposen de més d’un 70% de persones discapacitades a les seves plantilles, com un sector econòmic,  competitiu i de mercat.
 
 
Es pretén incrementar el procés de discriminació positiva i aportar un valor social a les empreses amb les que es comprometen en aquesta tasca. A més dels compromisos adquirits, Baixbus li donarà visibilitat difonen el logotip de BWSV en els seus 300 autobusos.
 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.