Projectes

Conte sobre el transport públic a Barcelona confeccionat per l’editorial Cruïlla per a nens i nenes d’educació infantil i de primària, així com per a les seves famílies i amics.

Les empreses del grup Baixbus: Mohn, SL, Oliveras, SL i Rosanbus, SL ja disposen del seu Codi ètic i de conducta empresarial, un nou instrument per millorar i optimitzar les relacions internes i externes amb els viatgers, les administracions públiques, els proveïdors, els mitjans de comunicació, els mateixos treballadors i la ciutadania en general. El codi s'emmarca en el Projecte Roda, basat en la responsabilitat social d'empresa, la igualtat i l'ètica en el treball, que Baixbus desenvolupa des de l'estiu de 2011.

El projecte “Puja al Bus” acosta, per mitjà d’una metodologia innovadora, la utilització del transport públic als nens i nenes, proporcionant-los informació i recursos perquè tinguin un major grau d’independència en la seva mobilitat

Des de l’estiu de l’any 2011, Baixbus està desenvolupant el projecte RODA, un programa obert, aglutinador i motivador per incorporar al grup la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), per promoure un pla d’igualtat real i per potenciar un clima laboral més professional i més humà. Sota l’eslògan “Puja i fem-la girar”, Baixbus treballa de forma conjunta amb els seus treballadors per assolir els objectius marcats, per procurar, en equip, fer girar la roda del creixement responsable, de la igualtat i de l’ètica en el treball. A l’octubre de 2011 es va realitzar una enquesta de satisfacció laboral a la plantilla de les tres empreses, un qüestionari personal, confidencial i anònim per identificar els punts forts i febles del sistema de treball de Baixbus. Els resultats obtinguts estant servint ara de base per elaborar un pla d’acció de millora i a mida de les necessitats de tots i de totes. Des de gener de 2012, el grup també treballa en la confecció d’un pla d’igualtat ampli i ambiciós, en el que els treballadors, per mitjà dels seus comitès d’empresa, tenen veu i vot en la definició dels continguts i accions. Durant tot l’any 2012 s’ha redactat el Codi ètic de Baixbus, la seva senyal d’identitat i de compromís amb les persones que es relacionen i col•laboren de manera directa i/o indirecta amb el grup. És una declaració de prioritats, interessos i intencions sota el marc de la ètica, el respecte i la transparència. El Codi s’ha publicat al juliol de 2012.

.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
6 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.