Acte de lliurament del Distintiu de garantia de qualitat ambiental a Baixbus

.
21/09/2016

El distintiu s'atorga en reconeixement a la flota de vehicles respectuosa amb el medi ambient de què disposen les tres empreses del grup 

El gerent d'Explotació de Baixbus, José Martos, en representació d'aquest grup empresarial, va rebre el passat 20 de setembre el Distintiu de garantia de qualitat ambiental de mans del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i de la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius. Es tracta d'un sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix aquells productes i serveis que compleixen uns determinats requisits ambientals més enllà dels que estableix la normativa vigent.

Baixbus rep el distintiu en la categoria de flotes de vehicles, un reconeixement al seu compromís per dotar-se amb vehicles de baixes emisions i de tenir en compte criteris de conducció eficient, un manteniment que segueix les indicacions del fabricant, així com bones pràctiques de gestió ambiental. 

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
5 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.