Baixbus rep del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, el certificat d’adhesió als Acords Voluntaris per a la reducció d’emissions contaminants

.
20/03/2014

 

 

Aquest mes de març s’ha celebrat, al Palau de la Generalitat, l’acte de commemoració dels primers 100 adherits, entre els quals figura Rosanbus, SL, del grup Baixbus.

El Programa d'Acords Voluntaris és una iniciativa de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya per reduir les emissions que afecten al canvi climàtic.

Aquest Programa dóna suport a qualsevol tipus d'empresa o entitat que vulgui voluntàriament calcular les seves emissions i prendre mesures per reduir-les. Més de 100 organitzacions ja formen part d'aquesta iniciativa i compten amb una etiqueta que reconeix el seu esforç, entre elles, Rosanbus, SL.

 

 

La promoció d'aquests acords té com a objectiu esdevenir un instrument clau dins el ventall del conjunt de polítiques públiques relatives al canvi climàtic. Seguint les experiències portades a terme en altres països europeus, s’ha constatat que aquests acords entre els sectors públic i privat són una molt bona eina per avançar en el camí cap a la sostenibilitat.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.