Política d'igualtat

.

En el marc del Projecte Roda, Baixbus desenvolupa el seu pla d’igualtat, d’aplicació a les 3 empreses del grup, i defineix la Declaració de principis en relació a la igualtat i l’assetjament sexual.

En el document, l’organització manifesta el seu compromís de vetllar pel compliment del codi ètic i de treballar per la igualtat i contra l’assetjament sexual i per raó de sexe.

Amb aquest compromís públic, Baixbus reforça la defensa de la dignitat, la llibertat individual i els drets fonamentals dels seus treballadors i treballadores.

Assoleix l’objectiu de no permetre cap tipus de comportament, actitud i situació d’assetjament sexual o assetjament per raó de sexe entre el seu personal, així com a posar tots els mitjans per donar suport i tramitar de forma rigorosa i ràpida totes les queixes, reclamacions i denúncies que es puguin produir en aquest sentit.

Per a la consecució efectiva d’aquests principis, Baixbus exigeix a totes les persones que integren l’organització l’assumpció d’una sèrie de responsabilitats, com són actuar amb respecte, evitar aquest tipus de situacions i comunicar-les quan es detecti que s’estan produint.

D’altra banda, Baixbus es compromet a establir mesures com l’aplicació del Protocol de prevenció i actuació enfront de l’assetjament sexual i l’assetjament per raó de sexe i la seva avaluació periòdica, la realització d’accions formatives contínues i de campanyes d’informació i sensibilització sobre aquesta matèria, la designació d’un equip de persones amb formació específica per a la tramitació i resolució de les queixes i denúncies rebudes i la inclusió d’aquestes mesures al pla d’igualtat.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.