Tarifes i targetes de transport

.

Tarifes i targetes de transport

 

 

La Regió Metropolitana de Barcelona està dividida en 6 corones i diferents sectors tarifaris. Un sol títol permet utilitzar els mitjans de transport necessaris per a desplaçar-se d'un punt a l’altre. Aquests títols s'adquireixen d'acord amb el nombre de zones per on ha de transitar el viatger.

El sistema tarifari integrat, impulsat per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), suposa l'existència de targetes de transport de diferents modalitats i prestacions, que possibiliten fins a tres transbordaments entre mitjans diferents durant un temps determinat i sense cap cost addicional. 

El període de temps que es disposa per viatjar és d'1 hora i 15 minuts per als títols de transport d'una zona i s'incrementa en 15 minuts per a cada zona que s'afegeix.

A més del sistema tarifari integrat, els viatgers de Baixbus també poden ser beneficiaris dels sistema de tarifació social i ambiental, que promou l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) pels ciutadans de l’àmbit de la zona 1. Els més joves, els nens d’entre 4 i 16 anys complerts, també poden gaudir de la Targeta T16.

 

 

 

En relació al preu de bitllets senzills i targetes, a la zona 1 el preu del bitllet senzill és de 2,15 euros, a la zona 2 és de 3 euros i a la zona 3 és de 4 euros.

 

Més informació sobre títols i targetes de transport

Més informació sobre tarifació social (T16, Targeta Rosa gratuïta i reduïda, Passi d'Acompanyant)

Més informació sobre tarifació ambiental (T-verda metropolitana)

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.