EMAS

.
Mohn SL està reconeguda pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya com a empresa EMAS compromesa de forma contínua amb el medi ambient. La seva inscripció al registre comunitari de gestió i auditoria EMAS suposa un pas més en l'aposta de l'empresa pels valors mediambientals.
 
EMAS és l'acrònim d'Eco-Management and Audit Scheme, una eina de gestió d'aplicació voluntària al servei d'empreses i organitzacions que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. 
 
La inscripció en el registre EMAS comporta una sèrie de compromisos, que reafirmen l'aposta decidida de Mohn pels valors mediambientals:
 
- Portar a terme una avaluació de tots els aspectes ambientals lligats a la seva activitat, així com el compliment de la legislació ambiental aplicable i desenvolupar procediments o bones pràctiques ambientals
 
- L'establiment d'un sistema de gestió efectiu enfocat al compliment de la política ambiental de l'empresa, amb la definició de responsabilitats, objectius, procediments, necessitats formatives del personal i sistemes eficaces de comunicació. Tot plegat integrat en el sistema general de gestió de l'organització.
 
- Portar a terme una auditoria ambiental que permet assegurar que el sistema de gestió, definit prèviament, s'adapta i dóna resposta als requeriments de la política ambiental i als objectius definits per l'empresa i que s'estructura d'acord amb el Reglament EMAS.
 
- Realitzar una declaració pública del comportament ambiental de l'empresa que reflecteix el compliment dels seus objectius ambientals i les accions futures que han de permetre continuar amb el procés de millora ambiental continua.
 
A més del certificat de Mohn com a empresa EMAS, les tres empreses del grup Baixbus -Mohn, Oliveras i Rosanbus, disposen del certificat segons la norma ISO 14001:2004, que avala el compromís de Baixbus en relació a la problemàtica mediambiental. 
 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.