Codi ètic i de conducta empresarial

.

Les empreses del grup Baixbus: Mohn, SL, Oliveras, SL i Rosanbus, SL ja disposen del seu Codi ètic i de conducta empresarial, un nou instrument per millorar i optimitzar les relacions internes i externes amb els viatgers, les administracions públiques, els proveïdors, els mitjans de comunicació, els mateixos treballadors i la ciutadania en general. El codi s'emmarca en el Projecte Roda, basat en la responsabilitat social d'empresa, la igualtat i l'ètica en el treball, que Baixbus desenvolupa des de l'estiu de 2011.

El Codi ètic i de conducta empresarial de Baixbus estableix la filosofia de treball del grup i respon a un compromís  i una aposta ferma per un creixement sostenible que es desenvolupa cada dia. És l'eina que vertebra un projecte corporatiu que protegeix els principis i valors de Baixbus, alhora que esdevé un referent útil de relació amb els altres basat en el respecte de tots i per a tots. 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.