Projecte Roda: puja i fem-la girar

.

La Responsabilitat Social Corporativa (RSC) del grup Baixbus es defineix i desenvolupa per mitjà de l’anomenat Projecte Roda, un programa obert, aglutinador i motivador per promoure un pla d’igualtat real i per potenciar un clima laboral més professional i més humà.

Sota l’eslògan “Puja i fem-la girar”, Baixbus treballa de forma conjunta amb els seus treballadors per assolir els objectius marcats, per procurar, en equip, fer girar la roda del creixement responsable, de la igualtat i de l’ètica en el treball.

En aquest marc  es realitzen accions de millora del clima laboral, de fluïdesa de la comunicació interna i externa i de la participació i escolta de tots els treballadors i treballadores.

Es desenvolupen els plans d'igualtat de les tres empreses, en el que els treballadors i treballadores, per mitjà dels seus comitès, tenen veu i vot en la definició dels continguts i accions, així com també els plans i accions de millora mediambiental.

A més, existeix des de l'any 2012 el Codi ètic de Baixbus, la seva senyal d’identitat i de compromís amb les persones que es relacionen i col·laboren de manera directa i/o indirecta amb el grup. És una declaració de prioritats, interessos i intencions sota el marc de l'ètica, el respecte i la transparència.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
3 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.