Seleccioneu les dades corresponents a la línia d’autobús

Data i hora de sortida

:
16/12/2018
L80, L81, L82, L85
Tall provisional al carrer Sant Pere
El diumenge dia 16 de desembre de 2018, entre les 09:00 hores i les 14:00 hores, el carrer Sant...
16/12/2018
GA1
Tall provisional a la carrtera de la Sentiu de Gavà per circuit de Cros
El diumenge dia 16 de desembre de 2018, des de les 08:00 hores i fins les 15:00 hores,...
16/12/2018
L95, L96
Tall provisional a la Rambla Blas Infante de Castelldefels
El diumenge dia 16 de desembre de 2018 i el diumenge dia 30 de desembre de 2018, entre les 07:00...

Actualitat

05/12/2018
Participarà en el programa dedicat a la Mobilitat Sostenible i Saludable, que enguany promou l’...
13/11/2018
Des del 18 de novembre, els busos de la M12 també arribaran els diumenges fins a Gran Via de Carles...
08/11/2018
Baixbus assisteix a l’acte institucional que el Departament va aplegar al Palau de la Generalitat...
29/10/2018
La nova campanya promoguda de forma conjunta per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la...
25/10/2018
Els serveis urbans del Prat i Viladecans ofereixen aquests dies un servei especial de bus per...
15/10/2018
S’ha modificat lleugerament el recorregut i traslladat algunes parades, principalment la de pl. d'...
25/09/2018
La línia L79 també es reforça i amplia el seu horari de pas amb noves expedicions a primera i...
14/09/2018
Participarà activament als actes de Castelldefels, l’Hospitalet i Cornellà, obrint les portes del...
10/09/2018
La línia Exprés donarà servei sense interrupcions amb un bus cada 20 minuts
31/08/2018
L’horari de les expedicions en dies lectius s’amplia per afavorir als estudiants que fan servir el...
 • Atenció al viatger

  Atenem les necessitats de mobilitat de la ciutadania prestant una oferta de transport públic de qualitat, eficaç i sostenible, basada en un equip humà de treball motivat i amb una clara vocació de servei a les persones

   

   

 • Baixbus et convida

  Uns minuts de pausa per conèixer una xarxa metropolitana de transport, per apropar-te a la mobilitat de les persones, per establir un vincle de complicitat i confiança amb un servei òptim i de qualitat. Baixbus et convida, puja-hi!

 • App AMB Mobilitat

  Amb l' aplicació AMB Mobilitat podràs consultar totes les línies que integren la nostra xarxa en temps real.

  
  
  
  

Servei al viatger

.

Baixbus TV

Baixbus TV

App gratuïta per saber, en temps real, els minuts que falten per a l'arribada del proper bus. L'aplicació també incorpora avisos sobre incidències, enviament de comentaris i informació d'altres transports públics.

Baixbus al teu servei

Baixbus al teu servei

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.