Baixbus participa a la cloenda de l'Agenda 21 escolar a l'Hospitalet amb l'activitat 'Puja al Bus'

.
06/06/2017

Els escolars coneixen de prop el funcionament d'un bus híbrid i els avantatges de fer servir l'autobús per desplaçar-se de forma sostenible

El passat 1 de juny, les escoles de l'Hospitalet van celebrar l'acte de cloenda de l'Agenda 21 escolar al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. Es tracta de la culminació d'un curs escolar ple d'activitats que ha permès els alumnes aprofundir en els valors de la sostenibilitat i en el paper dels centres educatius per tenir cura del medi ambient a la ciutat. L'acte de cloenda va comptar amb la participació d'alumnes de primària i secundària procedents de 14 centres educatius de la ciutat, que van poder compartir projectes i gaudir de diversos tallers a càrrec d'entitats, institucions i empreses col·laboradores

Baixbus ha col·laborat un any més en aquesta cloenda de l'Agenda 21 escolar amb la instal·lació d'un bus híbrid, en què s'ha desenvolupat una edició especial de Puja al Bus', una proposta educativa que proporciona als escolars informació i recursos al voltant de l'ús del bus des d'una vessant cívica i respectuosa amb el medi ambient. Així, els nois i noies participants han pogut conèixer de prop el funcionament del bus híbrid i la importància d'aquesta tecnologia en la reducció de les emissions contaminants, alhora d'apropar-se de forma pràctica i vivencial a l'ús del bus i experimentar el primera persona aspectes com la necessitat de seguir unes mínimes normes de seguretat i civisme tant a bord del bus com a les parades.  

L'alcaldessa de l'Hospitalet també 'Puja al Bus'

L'acte de cloenda de l'Agenda 21 Escolar a l'Hospitalet va comptar amb la visita de l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, que va voler conèixer de prop les diferents activitats i tallers organitzats. En aquest marc, Marín es va interessar per l'activitat educativa de Baixbus, on va poder saludar alguns dels nois i noies participants i conèixer la seva experiència.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
10 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.