Projecte “Puja al Bus”

.

El projecte “Puja al Bus” acosta, per mitjà d’una metodologia innovadora, la utilització del transport públic als nens i nenes, proporcionant-los informació i recursos perquè tinguin un major grau d’independència en la seva mobilitat. L’activitat és totalment gratuïta per a les escoles ubicades als municipis als que Baixbus presta servei.

En què consisteix l'activitat?

El programa, destinat a nens i nenes de 5è i 6è de primària, ofereix una activitat complerta en la que es comparteix el coneixement teòric, per mitjà d'una plataforma on line que imparteixen a l'aula els mateixos monitors de Puja al Bus, i el coneixement pràctic, per mitjà d'un viatge en autobús per consolidar els continguts que els alumnes han après a l'escola.

La sessió on line també està conduïda per una monitora virtual, la Bruna, que explica de manera dinàmica, fresca, ràpida i conceptual, com fer un bon viatge en bus. A la web de Puja al bus també existeix material de suport perquè els docents ho puguin fer servir en altres sessions formatives.

La durada de l'activitat és de tres hores, destinant un parell a la classe teòrica i una més al viatge en bus, que es realitza al mateix municipi al qual pertany l'escola.

 

Informació i reserves:

Persona de contacte: Pilar Muñoz
Tel.: 678263792
pujaalbus@baixbus.com
http://www.pujaalbus.cat/

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
5 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.