Baixbus es “Mobilitza per un aire més net”, en el marc de la Setmana de la Mobilitat

.
22/09/2017

Participarà activament als actes de Castelldefels, l’Hospitalet i Cornellà obrint les portes del seus busos híbrids, i oferint  als infants sessions especials de “Puja al bus”

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem. En aquest marc, Baixbus participa activament a diferents municipis del territori al qual presta servei:

El bus híbrid obert a Castelldefels la tarda de divendres 22 de setembre, i a l'Hospitalet la del 29, una setmana més tard a causa de la pluja

A la pl. de l’Església de Castelldefels participarà en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels a la Mostra de vehicles sostenibles, que enguany només serà de vehicles municipals i públics, de 17:00 a 20:00.

A l’Hospitalet, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) participarà de 16:30 a 20:00 al Dia Europeu sense cotxes, que restringirà el trànsit dels cèntrics carrers d’Enric Prat de la Riba, rbla. Just Oliveras, rbla. Marina i av. Carrilet. En aquest lloc també hi haurà tallers gratuïts i de civisme, circuits de bicicletes, jocs de l’oca gegants... entre d’altres activitats lúdiques, i també el sorteig d’una bicicleta elèctrica entre els participants. > Compartir l’esdeveniment a facebook

Activitat “Puja al bus” a Cornellà el 24 de setembre

A la pl. de l’Església de Cornellà participarà amb l’Ajuntament de la ciutat al Dia Sense Cotxes, que preveu la celebració de la gimcana de la mobilitat sostenible i saludable, arran de la restricció de trànsit de diferents carrers de Cornellà. En aquest lloc, Baixbus oferirà d’11:00 a 13:30 l’activitat “Puja al bus”, en el marc d’altres activitats i tallers adreçats a la ciutadania. Més informació d’aquest programa

Suport a #LaBaixCicletada

Un any més, Baixbus dóna suport a la pedalada en bicicleta que organitzen els ajuntaments de l’Hospitalet, Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Boi i Sant Feliu el proper 8 d’octubre. La bicicletada tindrà dos punts de sortida, al Parc de la Marquesa de l’Hospitalet i a la Plaça Catalunya de Sant Boi de Llobregat i finalitzarà el seu recorregut al Parc de Torreblanca de Sant Joan Despí i Sant Feliu, on se celebrarà un acte final amb activitats, avituallament i un sorteig de bicicletes entre els participants.

Al cole en bus

A més de les activitats pròpies de la Setmana de la Mobilitat, Baixbus col·labora durant tot el curs amb l'escola Joan Perich Valls de Sant Joan Despí per promoure l'ús del bus quan els nens i nenes van al cole. La línia L46 recorre els diferents barris de la ciutat i els deixa davant de la porta de l'escola, un bus identificat amb aquest projecte.

Vídeo mobilitat a Sant Joan Despí

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
6 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.