Baixbus es “Mobilitza per un aire més net”, en el marc de la Setmana de la Mobilitat

.
22/09/2017

Participarà activament als actes de Castelldefels, l’Hospitalet i Cornellà obrint les portes del seus busos híbrids, i oferint  als infants sessions especials de “Puja al bus”

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem. En aquest marc, Baixbus participa activament a diferents municipis del territori al qual presta servei:

El bus híbrid obert a Castelldefels la tarda de divendres 22 de setembre, i a l'Hospitalet la del 29, una setmana més tard a causa de la pluja

A la pl. de l’Església de Castelldefels participarà en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels a la Mostra de vehicles sostenibles, que enguany només serà de vehicles municipals i públics, de 17:00 a 20:00.

A l’Hospitalet, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) participarà de 16:30 a 20:00 al Dia Europeu sense cotxes, que restringirà el trànsit dels cèntrics carrers d’Enric Prat de la Riba, rbla. Just Oliveras, rbla. Marina i av. Carrilet. En aquest lloc també hi haurà tallers gratuïts i de civisme, circuits de bicicletes, jocs de l’oca gegants... entre d’altres activitats lúdiques, i també el sorteig d’una bicicleta elèctrica entre els participants. > Compartir l’esdeveniment a facebook

Activitat “Puja al bus” a Cornellà el 24 de setembre

A la pl. de l’Església de Cornellà participarà amb l’Ajuntament de la ciutat al Dia Sense Cotxes, que preveu la celebració de la gimcana de la mobilitat sostenible i saludable, arran de la restricció de trànsit de diferents carrers de Cornellà. En aquest lloc, Baixbus oferirà d’11:00 a 13:30 l’activitat “Puja al bus”, en el marc d’altres activitats i tallers adreçats a la ciutadania. Més informació d’aquest programa

Suport a #LaBaixCicletada

Un any més, Baixbus dóna suport a la pedalada en bicicleta que organitzen els ajuntaments de l’Hospitalet, Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Boi i Sant Feliu el proper 8 d’octubre. La bicicletada tindrà dos punts de sortida, al Parc de la Marquesa de l’Hospitalet i a la Plaça Catalunya de Sant Boi de Llobregat i finalitzarà el seu recorregut al Parc de Torreblanca de Sant Joan Despí i Sant Feliu, on se celebrarà un acte final amb activitats, avituallament i un sorteig de bicicletes entre els participants.

Al cole en bus

A més de les activitats pròpies de la Setmana de la Mobilitat, Baixbus col·labora durant tot el curs amb l'escola Joan Perich Valls de Sant Joan Despí per promoure l'ús del bus quan els nens i nenes van al cole. La línia L46 recorre els diferents barris de la ciutat i els deixa davant de la porta de l'escola, un bus identificat amb aquest projecte.

Vídeo mobilitat a Sant Joan Despí

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
3 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.