Totes les empreses de Baixbus adherides al Programa d’Acords Voluntaris de l’Oficina del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya

.
25/04/2018

Rosanbus està adherida des del 2013, i Mohn i Oliveras s’han sumat aquest mes d’abril per minimitzar les seves emissions de gasos amb efecte d’hivernacle en la totalitat de les seves activitats i instal·lacions

Aquest programa dóna suport a qualsevol tipus d'empresa o entitat que vulgui voluntàriament calcular les seves emissions i prendre mesures per reduir-les. Més de 100 organitzacions ja formen part d'aquesta iniciativa i compten amb una etiqueta que reconeix el seu esforç.

La promoció d'aquests acords té com a objectiu esdevenir un instrument clau dins el ventall del conjunt de polítiques públiques relatives al canvi climàtic. Seguint les experiències portades a terme en altres països europeus, s’ha constatat que aquests acords entre els sectors públic i privat són una molt bona eina per avançar en el camí cap a la sostenibilitat.

Baixbus disposa també d’altres instruments per millorar l’eficàcia i l’eficiència del servei que realitza i per minimitzar l’impacte ambiental de la seva activitat. Aquestes eines són: un sistema de gestió de qualitat, d’acord amb la Norma ISO 9001 i un sistema de gestió ambiental, d’acord amb la Norma ISO 14001. També compta amb la certificació OHSAS 18001:2007, la UNE 39001 de Seguretat Vial i la UNE-EN 13816, sobre el transport de passatgers. Igualment, disposa del Distintiu de garantia de qualitat ambiental de la seva flota de vehicles.

Més informació Mohn

Més informació Oliveras

Visita a Rosanbus desembre 2017

Lliurament de diploma a Rosanbus

 

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
6 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.