L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) ens visita en el marc del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH

.
17/01/2018

Baixbus, per mitjà de l’empresa Rosanbus, està adherida des del 2013 a aquest programa destinat a la protecció i millora mediambiental

L’objectiu de la visita ha estat el d’establir un canal de comunicació directe entre l’organització i l’OCCC per tal de plantejar dubtes, identificar millores i compartir experiències en la reducció d’emissions de GEH (gasos amb efecte d'hivernacle) i, alhora, verificar in situ les dades autodeclarades tant de l’inventari com de les mesures implementades.

S’ha comprovat que Baixbus  disposa d’instruments per millorar l’eficàcia i l’eficiència del servei que realitza, així com per minimitzar l’impacte ambiental de la seva activitat. Aquestes eines són: un sistema de gestió de qualitat, d’acord amb la Norma ISO 9001 i un sistema de gestió ambiental, d’acord amb la Norma ISO 14001. També compta amb la certificació OHSAS 18001:2007, la UNE 39001 de Seguretat Vial i la UNE-EN 13816, sobre el transport de passatgers. Igualment, disposa del Distintiu de garantia de qualitat ambiental de la seva flota de vehicles.

A la visita s’ha pogut comprovar la implementació de les mesures de reducció d’emissions que fins al moment Rosanbus SL,  ha posat en marxa en el marc del Programa d’acords voluntaris. Les mesures són l’adquisició de vehicles híbrids no endollables en substitució de vehicles Euro 5, Euro 4 i Euro 3 i la implantació del projecte GreenBus.

GreenBus

L’aplicació del projecte GreenBus ha implicat la instal·lació d’un dispositiu en cadascun dels autobusos que permet avaluar  l’eficiència de la conducció en temps real. El projecte GreenBus s’acompanya de cursos de conducció eficient i d’informes que permeten la millora de l’activitat entre conductors i conductores.

Més informació

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
12 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.