L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) ens visita en el marc del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH

.
17/01/2018

Baixbus, per mitjà de l’empresa Rosanbus, està adherida des del 2013 a aquest programa destinat a la protecció i millora mediambiental

L’objectiu de la visita ha estat el d’establir un canal de comunicació directe entre l’organització i l’OCCC per tal de plantejar dubtes, identificar millores i compartir experiències en la reducció d’emissions de GEH (gasos amb efecte d'hivernacle) i, alhora, verificar in situ les dades autodeclarades tant de l’inventari com de les mesures implementades.

S’ha comprovat que Baixbus  disposa d’instruments per millorar l’eficàcia i l’eficiència del servei que realitza, així com per minimitzar l’impacte ambiental de la seva activitat. Aquestes eines són: un sistema de gestió de qualitat, d’acord amb la Norma ISO 9001 i un sistema de gestió ambiental, d’acord amb la Norma ISO 14001. També compta amb la certificació OHSAS 18001:2007, la UNE 39001 de Seguretat Vial i la UNE-EN 13816, sobre el transport de passatgers. Igualment, disposa del Distintiu de garantia de qualitat ambiental de la seva flota de vehicles.

A la visita s’ha pogut comprovar la implementació de les mesures de reducció d’emissions que fins al moment Rosanbus SL,  ha posat en marxa en el marc del Programa d’acords voluntaris. Les mesures són l’adquisició de vehicles híbrids no endollables en substitució de vehicles Euro 5, Euro 4 i Euro 3 i la implantació del projecte GreenBus.

GreenBus

L’aplicació del projecte GreenBus ha implicat la instal·lació d’un dispositiu en cadascun dels autobusos que permet avaluar  l’eficiència de la conducció en temps real. El projecte GreenBus s’acompanya de cursos de conducció eficient i d’informes que permeten la millora de l’activitat entre conductors i conductores.

Més informació

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.