Nou centre operatiu de Baixbus a Gavà

.
28/01/2010

Des del 28 de gener de 2010 funciona a Gavà la nova cotxera d'autobusos de Mohn, SL, una nova instal·lació, de més de 10.000 metres quadrats, que permet l'estacionament de més de 80 autobusos.

Antoni Poveda, president de l'Entitat Metropolitana del Transport, Joaquim Balsera, alcalde de Gavà, i José Luis Andreu, Conseller Delegat de Mohn, SL, van inaugurar la nova cotxera per a autobusos metropolitans al polígon industrial "El Regàs" de Gavà.

 

Aquesta nova instal·lació soluciona els problemes d'estacionament de Mohn, SL que, arran de l'augment de la seva flota d'autobusos adscrits a l'EMT i de l'increment en l'oferta del servei de transport al Baix Llobregat i l'Hospitalet , necessitava de manera urgent un nou espai dotat de les prestacions adequades de manteniment i neteja de vehicles.

 

L'Entitat Metropolitana del Transport va aprovar la destinació d'1,7 milions d'euros per a les obres d'adequació del terreny i la construcció d'instal·lacions.

La cotxera també integra equipaments de servei per a la neteja, amb dos túnels de rentat, planta de repostatge, sala de control i aules de formació per a conductors.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
7 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.