El primer bus 100% elèctric de Baixbus dóna servei a la línia nocturna N16

.
27/09/2016

El  vehicle “zero emissions” té una autonomia d’entre 200 i 250 quilòmetres i està especialment indicat per al transport nocturn, en ser totalment silenciós

La línia del bus nocturn N16, que uneix Barcelona amb Castelldefels passant per l’Hospitalet, El Prat, Sant Boi, Viladecans i Gavà, compta amb el primer autobús 100% elèctric del grup Baixbus. Es tracta d’un vehicle Irizar i2e, que incorpora les tecnologies energètiques més innovadores per oferir una autonomia d’entre 200 i 250 quilòmetres. Així, amb només 6 hores de càrrega al final de la jornada, es garanteixen entre 14 i 16 hores de conducció. A més, aquest vehicle “zero emissions” compta amb un sistema que assisteix al conductor en temps real amb l’objectiu d’optimitzar la conducció i reduir així el consum energètic i augmentar la seva autonomia.

En valors mediambientals, el motor elèctric representa un estalvi de 318’28 tones de C02 en emissions i de 33.000 litres de combustible, a més de contribuir a la reducció de la contaminació acústica en ser totalment silenciós, fet pel qual aquest vehicle està especialment indicat per al transport nocturn.

L’adquisició d’aquest autobús 100% elèctric s’emmarca en el compromís de l’empresa per a una mobilitat sostenible i la millora del medi ambient. En aquest marc, el grup compta també a la seva flota amb un total de 14 autobusos híbrids. Baixbus està reconeguda amb el Distintiu de garantia de qualitat ambiental de la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per la seva gestió d’una flota d’autobusos que contribueix a reduir les emissions contaminants.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.