El primer bus 100% elèctric de Baixbus dóna servei a la línia nocturna N16

.
27/09/2016

El  vehicle “zero emissions” té una autonomia d’entre 200 i 250 quilòmetres i està especialment indicat per al transport nocturn, en ser totalment silenciós

La línia del bus nocturn N16, que uneix Barcelona amb Castelldefels passant per l’Hospitalet, El Prat, Sant Boi, Viladecans i Gavà, compta amb el primer autobús 100% elèctric del grup Baixbus. Es tracta d’un vehicle Irizar i2e, que incorpora les tecnologies energètiques més innovadores per oferir una autonomia d’entre 200 i 250 quilòmetres. Així, amb només 6 hores de càrrega al final de la jornada, es garanteixen entre 14 i 16 hores de conducció. A més, aquest vehicle “zero emissions” compta amb un sistema que assisteix al conductor en temps real amb l’objectiu d’optimitzar la conducció i reduir així el consum energètic i augmentar la seva autonomia.

En valors mediambientals, el motor elèctric representa un estalvi de 318’28 tones de C02 en emissions i de 33.000 litres de combustible, a més de contribuir a la reducció de la contaminació acústica en ser totalment silenciós, fet pel qual aquest vehicle està especialment indicat per al transport nocturn.

L’adquisició d’aquest autobús 100% elèctric s’emmarca en el compromís de l’empresa per a una mobilitat sostenible i la millora del medi ambient. En aquest marc, el grup compta també a la seva flota amb un total de 14 autobusos híbrids. Baixbus està reconeguda amb el Distintiu de garantia de qualitat ambiental de la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per la seva gestió d’una flota d’autobusos que contribueix a reduir les emissions contaminants.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.