Baixbus obté el Distintiu de garantia de qualitat ambiental

.
28/04/2016

Baixbus obté el Distintiu de garantia de qualitat ambiental que atorga la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

Les tres empreses del grup, Mohn, Oliveras i Rosanbus, són portadores d’aquest sistema català d’etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent. En aquest cas, reben el Distintiu de garantia de qualitat ambiental corresponent a la categoria de Flota de vehicles respectuosa amb el medi ambient (Decret 316/1994, de 4 de novembre, i Decret 296/1998, de 17 de novembre).

L’obtenció del Distintiu comporta la implicació de les tres empreses en la gestió d’una flota d’autobusos que contribueixi a reduir les emissions contaminants que afecten la qualitat de l’aire i el benestar de les persones. En entorns urbans, com ara els operats per la xarxa Baixbus, és especialment destacable aquest compromís per les elevades concentracions de partícules contaminants.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
5 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.