Des de dilluns 25 de novembre de 2013, la línia L10 té més recorregut i nou horari

.
22/11/2013

Els autobusos presten servei al barri de Mas Lluí de Sant Just Desvern, connectant-lo amb el nucli urbà de la seva població

Fins ara, la línia L10, que comunica Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i el Prat de Llobregat, donava servei als carrers del centre i del polígon industrial de Sant Just, comunicant-los amb l’entrada a Sant Feliu fins l’estació del Tram, davant de la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat. I ara, circularà també fins la nova terminal de bus ubicada al c. de Rosa de Luxemburg del barri de Mas Lluí.

Per donar un servei més ampli acordat pels ajuntaments de Sant Just i Sant Feliu, existiran dues terminals de bus de la línia L10, la ja existent a la ctra. davant la parada del Tram, i la nova al veïnat de Mas Lluí. Des de totes dues sortiran autobusos sentit Cornellà, l’Hospitalet i el Prat, amb un interval de pas de 40 minuts des de cadascuna d’elles els dies feiners, i de 60 minuts els dissabtes i diumenges.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.