Baixbus participa a diferents actes a Castelldefels, el Prat i Sant Joan Despí, en el marc de la Setmana de la Mobilitat

.
27/09/2013

Sessions de Puja al Bus adreçades als escolars de primària i exposició de vehicles: moderns híbrids i Volvo antic restaurat de l’any 1991, que ja forma part del patrimoni industrial català

Activitats:

27 de setembre: activitat de Puja al Bus per als escolars de primària. Pl. de l’Església de Castelldefels, de 17:00 a 20:00. Si esteu interessats podeu assistir amb els vostres nens i nenes, perquè aprenguin com fer un ús correcte del bus i gaudeixin dels seus primers viatges autònoms de casa a l’escola.

28 de setembre: activitat “Autobusos d'abans i d'ara: vine a descobrir com s'ha modernitzat el teu mitjà de transport”. Pl. Catalunya del Prat, de 10:00 a 14:00. Exposició d’un bus híbrid i de l’autobús Volvo. El vell vehicle de Baixbus, de més de 20 anys, al costat dels nous models d'autobusos híbrids, moderns, silenciosos i no contaminants. El passat i el present per gaudir i fer-se fotos.

29 de setembre: 10a Passejada en Bicicleta per a tota la família. Recorregut popular de 16,5 Km organitzat pels ajuntaments de l’Hospitalet, Esplugues, Sant Just Desvern, Cornellà, Sant Boi, Sant Joan Despí i Sant Feliu. La meta final serà al Parc de Torreblanca de Sant Joan Despí i Sant Feliu, a on es farà una activitat de Puja al Bus. Si esteu interessats podeu assistir amb les vostres famílies a la pedalada i amb els vostres nens i nenes a l’activitat de Baixbus.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
8 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.