Un bus de la línia SB1 protagonitza una campanya contra l'homofòbia a Sant Boi

.
29/03/2017

Durant tot el mes d'abril, l'autobús portarà retolada la imatge de la campanya engegada per l'Ajuntament de Sant Boi per sensibilitzar sobre diversitat sexual

Amb el lema "Sant Boi és diversa", l'Ajuntament d'aquesta població ha posat en marxa una campanya de sensibilització sobre la diversitat d'identitats sexuals. Una de les accions principals de la campanya és la incorporació de la imatge de difusió a un dels autobusos de la línia urbana SB1, que connecta la població entre l'avinguda General Prim-Galícia i el carrer Frederic Mompou-Dr. Antoni Pujadas. 

La campanya, presentada en roda de premsa el passat 27 de març a la parada del carrer de Torras i Bages de la línia SB1, té com a espai central la pàgina web santboiesdiversa.cat, des de la qual es volen conèixer les opinions i experiències de la ciutadania. Així, a partir de preguntes com 'Carn o peix?', 'Pit o cuixa' o 'Blau o rosa', es pretén recollir les respostes dels santboians i santboianes per saber com es viu la diversitat sexual i la identitat de gènere a la ciutat i com és el dia a dia de les persones lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (LGTB). A partir d'aquestes dades, s'elaborarà un diagnòstic amb vista a l'impuls de propostes polítiques que contribueixin a visualitzar aquests col·lectius a la ciutat. 

D'aquesta manera, la campanya contribueix al desplegament de la Llei contra l'homofòbia aprovada pel Parlament de Catalunya per garantir els drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals, a la vegada que dóna a conèixer les diferents opcions de viure la identitat de gènere i la sexualitat i visualitza l'homofòbia a partir dels testimonis de les persones que han pogut patir discriminació per raó de la seva orientació sexual.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
16 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.