Un bus de la línia SB1 protagonitza una campanya contra l'homofòbia a Sant Boi

.
29/03/2017

Durant tot el mes d'abril, l'autobús portarà retolada la imatge de la campanya engegada per l'Ajuntament de Sant Boi per sensibilitzar sobre diversitat sexual

Amb el lema "Sant Boi és diversa", l'Ajuntament d'aquesta població ha posat en marxa una campanya de sensibilització sobre la diversitat d'identitats sexuals. Una de les accions principals de la campanya és la incorporació de la imatge de difusió a un dels autobusos de la línia urbana SB1, que connecta la població entre l'avinguda General Prim-Galícia i el carrer Frederic Mompou-Dr. Antoni Pujadas. 

La campanya, presentada en roda de premsa el passat 27 de març a la parada del carrer de Torras i Bages de la línia SB1, té com a espai central la pàgina web santboiesdiversa.cat, des de la qual es volen conèixer les opinions i experiències de la ciutadania. Així, a partir de preguntes com 'Carn o peix?', 'Pit o cuixa' o 'Blau o rosa', es pretén recollir les respostes dels santboians i santboianes per saber com es viu la diversitat sexual i la identitat de gènere a la ciutat i com és el dia a dia de les persones lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (LGTB). A partir d'aquestes dades, s'elaborarà un diagnòstic amb vista a l'impuls de propostes polítiques que contribueixin a visualitzar aquests col·lectius a la ciutat. 

D'aquesta manera, la campanya contribueix al desplegament de la Llei contra l'homofòbia aprovada pel Parlament de Catalunya per garantir els drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals, a la vegada que dóna a conèixer les diferents opcions de viure la identitat de gènere i la sexualitat i visualitza l'homofòbia a partir dels testimonis de les persones que han pogut patir discriminació per raó de la seva orientació sexual.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
18 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.