Un autobús de gas natural circularà aquest mes de juliol a les línies de Baixbus

.
15/07/2013

Cedit per TMB (Transports Metropolitans de Barcelona), i amb el suport de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), el bus núm. 1368, propulsat per gas natural, circularà pels carrers de Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi, entre d’altres. Es tracta d’un vehicle estàndard de la marca Irisbus i model CITELIS 12 GNC, de 12 metres de llargada i adaptat per a l’accés de persones discapacitades.

La finalitat de l’entrada en servei temporal d’aquest autobús és la de comprovar la seva idoneïtat per circular a les línies que cobreixen el Baix Llobregat. El seu funcionament durant aquest estiu permetrà conèixer els seus consums de combustible, la seva confortabilitat i les seves prestacions generals com a vehicle de transport públic a les línies urbanes i interurbanes de Baixbus.

La línia L95, que connecta Castelldefels amb Barcelona, ha estat la primera en la que ha començat a circular el bus de gas. Ha estat així la seva entrada a la Ronda Universitat:

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
5 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.