Restauració i presentació en societat del vell Volvo de Mohn, SL per part del grup Baixbus

.
30/05/2013

L'autobús Volvo de l'any 1991 s'ha restaurat íntegrament amb l'objectiu de  preservar-lo com a patrimoni industrial de Catalunya a la comarca del Baix Llobregat. El vehicle es converteix, amb la seva restauració, en un bus destinat de forma exclusiva a projectes educatius, pedagògics, lúdics i culturals de promoció del transport, i sense ànim de lucre. 


La seva transformació li atorga un nou servei en el marc de noves activitats que el grup Baixbus pretén desenvolupar, totes elles de caire divulgatiu, promotores de l’ús del transport públic i de coneixement de la nostra mobilitat.


La presentació del Volvo es va realitzar a Gavà el 29 de maig, lloc on es fer el seu trajecte inaugural amb presència d'autoritats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), d'alcaldes i regidors de municipis del Baix Llobregat, de representants de l'Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA) i de la Direcció de Baixbus, entre d'altres.


Veure reportatge de Gavà TV
 

 


 

 


  

 

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
7 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.