A partir de l’1 de juny, s’estrena temporada del bus a la platja

.
31/05/2018

Durant tot l’estiu, les línies de Baixbus arriben tots els dies fins les platges de Castelldefels, Gavà, Viladecans i el Prat

Les línies regulars L94 i L95, que connecten tot l’any la pl. Catalunya de Barcelona amb Castelldefels per l’autovia C31, augmenten fins l’11 de setembre la seva freqüència de pas amb un bus cada 20 minuts tots els dies de l’estiu per arribar fins la platja de Gavà i de Castelldefels. La línia L94 arriba fins Port Ginesta, a les Botigues de Sitges, i de forma conjunta amb la L95 també dóna servei a la pineda de Gavà i el barri de Gavà Mar. La línia L95 cobreix tot el centre urbà de Castelldefels.

Les línies L96, de Sant Boi a Castelldefels, i L97, de l’av. Diagonal de Barcelona a Castelldefels, també apropen a les platges metropolitanes durant tot l’any. La línia L97 cobreix també els municipis de Gavà i Viladecans per la ctra. 245 (interior dels pobles).

Gavabús a 20 minuts de l’1 de juny a l’11 de setembre

Castelldefels també compta amb la línia CF1, un autobús urbà que comunica el centre del poble amb el pg. Marítim-platja i Port Ginesta. I Gavà té en servei la línia urbana GA1, que comunica el centre del poble amb els barris de la Sentiu i de Ca n’Espinós, i amb l’av. d’Europa (zona de platja de la Pineda de Gavà i Gavà Mar). Aquest 2018, de l’1 de juny a l’11 de setembre, oferirà un bus cada 20 minuts tots els dies de la setmana. En el seu recorregut per l’av. d’Europa té parades intermodals amb les línies L94 i L95.

De manera temporal, a Viladecans funciona la línia VB4 que comunica el centre urbà amb la platja de la Murtra del 15 de juny al 2 de setembre. Aquest estiu, l’horari s’allarga una hora per la tarda amb una darrera sortida a les 20:30.

I al Prat, la línia PR3 comunica el centre urbà amb la platja tots els dies de la setmana de l’1 de juny al 14 de setembre, amb un bus cada 30 minuts.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
12 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.