L’E95 circularà amb més horari i durant tot el dia, a partir del 12 de setembre de 2018

.
10/09/2018

La línia Exprés donarà servei sense interrupcions amb un bus cada 20 minuts

La línia Exprés E95, que funciona des del mes de març en el marc del projecte AMB Exprés,  amplia el seu horari i dóna més prestacions en la connexió ràpida, i amb menys parades, entre el centre de Castelldefels i el centre de Barcelona.

Des del c. Santiago Rusiñol de Castelldefels i fins a la Ronda Universitat (pl. Catalunya), cada dia, de dilluns a divendres feiners, circularà un bus cada 20 minuts entre les 6:15 del matí i les 21:15 de la nit. Aquest servei, combinat amb l’actual línia regular L95, permet disposar d’un bus cada 10 minuts entre Castelldefels i Barcelona.

La línia E95 és la primera que es va crear a la primavera de les 7 que conformen la xarxa d’altes prestacions que l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha desplegat, en aquest cas al Baix Llobregat, durant l’any 2018.

Aquesta nova xarxa complementa la xarxa convencional actual i facilita una connexió més directa i amb més freqüència amb el centre de la metròpolis i en els principals corredors metropolitans.

El desplegament obeeix en part al gran creixement de demanda del transport públic de gestió indirecta i persegueix quatre grans objectius: millorar l’oferta de transport públic, donar resposta als corredors de mobilitat amb més demanda, crear línies més directes i amb més freqüència de pas i generar punts d’intercanvi per al transbordament, amb la creació d'una xarxa potent d’intercanviadors entre les diferents línies d’altes prestacions, la nova xarxa de bus de Barcelona i la resta de modes de mobilitat (metro, bicicleta, P+R, etc.). 

L’objectiu del servei AMB Exprés, que fa recorreguts més directes i amb poques parades,  és augmentar la velocitat comercial i arribar més ràpid al punt de destinació.

Més informació

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
5 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.