L'app AMB Mobilitat s'actualitza amb noves funcionalitats

.
14/03/2017

La nova versió de l'app de mobilitat de l'AMB incorpora la cerca itineraris a través de Google Maps, la xarxa Bicibox i el servei de missatgeria automàtica

L'Àrea Metropolitana de Barcelona fa evolucionar la seva aplicació de mobilitat per posar tot el sistema metropolità de transport i totes les opcions de mobilitat metropolitana al mòbil de les persones usuàries. Les novetats introduïdes converteixen l'app en una eina més útil i pràctica, amb una visió 360 graus de la mobilitat metropolitana. 

La principal novetat de la nova versió és que integra el cercador de Google Maps (router de Google), amb la qual poder cercar la ruta o itinerari d’un punt A a un punt B per obtenir el millor recorregut en transport públic, amb la possibilitat de combinar de la forma més eficaç diferents mitjans de transport o escollir quin es vol fer servir.

D'altra banda, l'aplicació incorpora informació del servei Bicibox, la xarxa d'aparcament segur de l'AMB per a bicicletes privades, així com tota la xarxa pedalable metropolitana, incloent-hi la de Barcelona. Aquesta informació facilita l’intercanvi modal amb la bicicleta privada i el transport públic. Properament, s'incorporaran també les estacions del Bicing de la capital catalana.

Finalment, la darrera novetat que introdueix l’app AMB Mobilitat és la missatgeria automàtica, per informar d’avisos importants, com poden ser els casos d’episodis de contaminació atmosfèrica i alteracions greus del servei. Les persones usuàries que activin aquest servei rebran aquests missatges independentment de tenir oberta l’aplicació o no. 

L'app AMBTempsbus compta actualment amb 122.319 usuaris i 308.637 descàrregues en la seva versió Android i 7.716 usuaris i 112.000 descàrregues en la versió iOS. Pel que fa al nombre de consultes diàries, les xifres oscil·len entre 298.000 i 300.000.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
9 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.