L'app AMB Mobilitat s'actualitza amb noves funcionalitats

.
14/03/2017

La nova versió de l'app de mobilitat de l'AMB incorpora la cerca itineraris a través de Google Maps, la xarxa Bicibox i el servei de missatgeria automàtica

L'Àrea Metropolitana de Barcelona fa evolucionar la seva aplicació de mobilitat per posar tot el sistema metropolità de transport i totes les opcions de mobilitat metropolitana al mòbil de les persones usuàries. Les novetats introduïdes converteixen l'app en una eina més útil i pràctica, amb una visió 360 graus de la mobilitat metropolitana. 

La principal novetat de la nova versió és que integra el cercador de Google Maps (router de Google), amb la qual poder cercar la ruta o itinerari d’un punt A a un punt B per obtenir el millor recorregut en transport públic, amb la possibilitat de combinar de la forma més eficaç diferents mitjans de transport o escollir quin es vol fer servir.

D'altra banda, l'aplicació incorpora informació del servei Bicibox, la xarxa d'aparcament segur de l'AMB per a bicicletes privades, així com tota la xarxa pedalable metropolitana, incloent-hi la de Barcelona. Aquesta informació facilita l’intercanvi modal amb la bicicleta privada i el transport públic. Properament, s'incorporaran també les estacions del Bicing de la capital catalana.

Finalment, la darrera novetat que introdueix l’app AMB Mobilitat és la missatgeria automàtica, per informar d’avisos importants, com poden ser els casos d’episodis de contaminació atmosfèrica i alteracions greus del servei. Les persones usuàries que activin aquest servei rebran aquests missatges independentment de tenir oberta l’aplicació o no. 

L'app AMBTempsbus compta actualment amb 122.319 usuaris i 308.637 descàrregues en la seva versió Android i 7.716 usuaris i 112.000 descàrregues en la versió iOS. Pel que fa al nombre de consultes diàries, les xifres oscil·len entre 298.000 i 300.000.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
10 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.