La línia L52 arriba a Mas Lluí a partir del 17 d’abril de 2018

.
13/04/2018

L’ampliació de recorregut donarà més servei als municipis de Sant Feliu i de Sant Just en les seves connexions amb Sant Joan Despí, Cornellà i la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet

La línia L52 augmenta el seu recorregut i millora el seu servei per comunicar la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet amb el barri de Mas Lluí que comparteixen els municipis de Sant Feliu de Llobregat i de Sant Just Desvern. Des del 17 d’abril de 2018, el seu itinerari s’amplia fins aquest barri donant així servei als veïns i veïnes de les dues poblacions.

L’horari s’ajusta al nou itinerari, incorporant un bus més a la flota, i manté la freqüència d’un bus cada 20 minuts de dilluns a divendres feiners.

Gràcies a l’ampliació d’aquesta línia de bus, també es potencien i s’aproximen  als diferents barris de Sant Feliu i  de Sant Just diferents opcions d’intermodalitat amb altres modes de transport públic, com ara el servei de Rodalies de Renfe, la línia T3 del Tram, a la parada del Consell Comarcal, i també amb altres línies de bus metropolità.

A més de la comunicació entre Sant Feliu, Sant Just i l’Hospitalet, en el seu recorregut interurbà la línia L52 també connecta i dóna servei a les poblacions de Sant Joan Despí i Cornellà.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.