La línia L12 es converteix en el nou servei M12 a partir del 25 de maig amb una freqüència de busos cada 6 minuts

.
23/05/2018

La línia L12 canvia la seva denominació de línia i es converteix en la nova M12, el nou servei AMB Metrobús d’alta freqüència de pas.

En el marc de la nova nova xarxa de bus metropolità d’altes prestacions, que aquest any 2018 desplega l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) pels principals corredors de mobilitat, entra en servei la primera línia AMB Metrobús que travessa i dóna servei a l’Hospitalet de Llobregat, ¡ a les seves connexions amb el barri Almeda de Cornellà i amb l’av. Diagonal de Barcelona, fins la pl. Reina Maria Cristina.

L’ M12, amb una flota augmentada de 15 autobusos, tindrà una freqüència de pas similar al metro, amb un bus cada 6 minuts de dilluns a divendres feiners, procurant així satisfer l’alta demanda existent i potenciant els punts d’intercanvi amb altres modes de transport, com ara el metro, el Tram o altres línies de bus de la xarxa metropolitana.

Durant el mes d’agost, la línia també millora el servei de dilluns a divendres feiners amb busos cada 10 minuts la major part de la jornada.

Veure vídeo

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
15 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.