El grup Baixbus, compromès amb el medi ambient

.
29/08/2016

Amb una flota de 14 autobusos híbrids, Baixbus referma la seva aposta pels valors mediambientals 

Contribuir a la reducció de les emissions contaminants que afecten la qualitat de l’aire i millorar així el benestar de les persones és el compromís de les tres empreses del grup, Mohn, Oliveras i Rosanbus, que ja sumen a les seves flotes un total de 14 vehicles híbrids.

Es tracta de 7 autobusos que donen servei a les línies L82, L85, L96, N12 i N15 de Mohn; 4 destinats a les línies L46, L52 i L74-L75 d’Oliveras i 3 vehicles més a les línies L10, L12, L14 i PR1 operades per Rosanbus. 

Combinació de tecnologies per a la disminució de gasos contaminants

Els vehicles híbrids utilitzen dos tipus de propulsió que permeten una reducció significativa de les emissions contaminants, ja que combinen un motor de combustió interna de gasoil i un motor elèctric amb un acumulador d’energia elèctrica. La particularitat d’aquest sistema és que s’utilitza la propulsió exclusivament elèctrica per als trajectes curts, especialment per a l’arrencada, de forma que se eviten sorolls i emissions de gasos d’escapament a les parades. D’altra banda, el sistema híbrid permet recuperar l’energia de la desacceleració i transformar-la en energia elèctrica, que s’emmagatzema i passa a estar disponible per a la seva utilització posterior. En quant a resultats mediambientals, es calcula que aquest tipus de tecnologia representa una reducció mitjana de les emissions de CO2 i del consum de combustible de fins al 30%.

Mohn, Oliveras i Rosanbus, portadores del Distintiu de garantia de qualitat ambiental

Les tres empreses del grup Baixbus estan reconegudes amb el Distintiu de garantia de qualitat ambiental que atorga la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, per la seva gestió d’una flota d’autobusos que contribueix a reduir les emissions contaminants. Aquest sistema català d’etiquetatge ecològic reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent. 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
3 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.