El grup Baixbus, compromès amb el medi ambient

.
29/08/2016

Amb una flota de 14 autobusos híbrids, Baixbus referma la seva aposta pels valors mediambientals 

Contribuir a la reducció de les emissions contaminants que afecten la qualitat de l’aire i millorar així el benestar de les persones és el compromís de les tres empreses del grup, Mohn, Oliveras i Rosanbus, que ja sumen a les seves flotes un total de 14 vehicles híbrids.

Es tracta de 7 autobusos que donen servei a les línies L82, L85, L96, N12 i N15 de Mohn; 4 destinats a les línies L46, L52 i L74-L75 d’Oliveras i 3 vehicles més a les línies L10, L12, L14 i PR1 operades per Rosanbus. 

Combinació de tecnologies per a la disminució de gasos contaminants

Els vehicles híbrids utilitzen dos tipus de propulsió que permeten una reducció significativa de les emissions contaminants, ja que combinen un motor de combustió interna de gasoil i un motor elèctric amb un acumulador d’energia elèctrica. La particularitat d’aquest sistema és que s’utilitza la propulsió exclusivament elèctrica per als trajectes curts, especialment per a l’arrencada, de forma que se eviten sorolls i emissions de gasos d’escapament a les parades. D’altra banda, el sistema híbrid permet recuperar l’energia de la desacceleració i transformar-la en energia elèctrica, que s’emmagatzema i passa a estar disponible per a la seva utilització posterior. En quant a resultats mediambientals, es calcula que aquest tipus de tecnologia representa una reducció mitjana de les emissions de CO2 i del consum de combustible de fins al 30%.

Mohn, Oliveras i Rosanbus, portadores del Distintiu de garantia de qualitat ambiental

Les tres empreses del grup Baixbus estan reconegudes amb el Distintiu de garantia de qualitat ambiental que atorga la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, per la seva gestió d’una flota d’autobusos que contribueix a reduir les emissions contaminants. Aquest sistema català d’etiquetatge ecològic reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent. 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
3 + 15 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.