Baixbus posa en servei quatre nous autobusos híbrids al Baix Llobregat i l’Hospitalet

.
26/09/2014

 

El 25 de setembre, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i el Vicepresident de Transport i Mobilitat de l’AMB, Antoni Poveda, han presentat 4 nous vehicles que s’incorporaran a la flota de bus metropolità

 

Els autobusos presentats a Sant Boi ja circulen a les línies PR1, urbana del Prat, L12, connecta Cornellà i l’Hospitalet amb Barcelona, L82, ho fa des de Gavà fins a l’Hospitalet, i L96, que comunica Sant Boi Amb Castelldefels.

Aquestes noves unitats són una part de les 107 unitats totals que entraran en servei a tot el territori gràcies al Pla de Renovació de Material Mòbil 2013-2015 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El Pla de Renovació contempla substituir autobusos que ja han complert la seva vida útil per vehicles nous, més respectuosos amb el medi ambient.

La vida útil d'aquests vehicles es situa entre 10 i 12 anys amb total garantia de funcionament operatiu, ja que estan sotmesos als preceptius plans de manteniment establerts per l'AMB. Aquestes renovacions parcials de la flota es realitzen aproximadament cada 4 anys, de manera que, en tot moment, la flota compleixi amb l'antiguitat adequada per prestar un servei de qualitat.

Dels nous autobusos de tecnologia híbrida, un total de 9 s’aplicaran a línies del Baix Llobregat operades per Baixbus, tot cobrint un bon nombre de municipis.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.