Alumnes d’electromecànica i carrosseria de l’escola Sant Gabriel de Viladecans coneixen Baixbus per dins

.
24/04/2015

 

Estudiants de 2n curs de mòduls formatius entren al taller de Mohn i s’apropen a la realitat d’un espai de treball en l’àmbit de l’automoció.

 

Els dies 21 i 23 d’abril, una trentena d’alumnes d’electromecànica i carrosseria van participar a la sessió informativa i de coneixement que van impartir els responsables de taller de Mohn.

Una aposta per apropar la mecànica, la carrosseria i l’electricitat dels autobusos a joves aprenents que, entre d’altres, van poder veure i tocar un motor per dins, observar el muntatge i desmuntatge de rodes, van rebre explicació dels sistemes d’ajut a la informació dins i fora del bus, van conèixer què és un vehicle híbrid i quin és el seu funcionament, i quins són els sistemes de seguretat que s’han d’adoptar en els diferents processos de treball.

A més, van poder gaudir, molt a prop de la seva escola, de l’experiència d’un espai de treball real, amb treballadors joves i preparats que cada dia desenvolupen la feina bàsica i fonamental de posar a punt els vehicles que presten servei a la xarxa de Baixbus.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.