12 línies de bus de Baixbus connecten amb el Mobile World Congress

.
15/02/2017

El congrés més important de tecnologies mòbils se celebra a Fira de Barcelona-Gran Via del 27 de febrer al 2 de març

Baixbus torna a posar un any més al servei del assistents al Mobile World Congrés (MWC) 7 línies de bus diürnes (L70, L72, L80, L81, L87, L94 i L95) i 5 nocturnes (N13, N14, N15, N16 i N17), amb què poder accedir al recinte firal.

Els autobusos metropolitans que connecten els municipis del Baix Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, l'aeroport del Prat i el centre de Barcelona donen servei així als visitants del major congrés de la indústria de les tecnologies mòbils, que celebra una nova edició entre els dies 27 de febrer i 2 de març, al recinte firal de Barcelona-Gran Via de l'Hospitalet de Llobregat.

Nou recorregut provisional de la línia L86 al seu pas per la Granvia de l'Hospitalet

D'altra banda, a partir del 27 de febrer la línia L86 modifica de forma provisional el seu recorregut al seu pas per l'avinguda Granvia entre els municipis de l'Hospitalet i Barcelona, de forma que el trajecte entre la plaça Europa i la Campana es realitza a través del pas inferior. Consulteu aquí el nou trajecte i les parades anul·lades.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.