Canvi en el recorregut de la línia 902 per la Zona Esportiva i Begues Parc

.
30/12/2022

A partir del 2 de gener, es modifica el pas per la Zona Esportiva i Begues Parc, de manera que es millora l'accessibilitat a les dues zones sense haver d'adequar els horaris o modificar la freqüència de pas.

A partir de dilluns, 2 de gener, en el recorregut de la línia de bus 902 que circula per Begues s'aplicaran dos canvis que no afectaran els horaris de pas ni tampoc la freqüència i que, en canvi, suposen una millora en l'accessibilitat a diverses zones del municipi.

Una d'aquestes millores afecta el recorregut cap a Gavà que passa per la Zona Esportiva. A partir de dilluns, el bus deixarà de passar pels carrers Teodor Bosch, Ferran Muñoz i Jaume Petit per pujar per l'avinguda Doctor Molins i continuar el trajecte habitual a partir del carrer del Nord (consulteu imatge adjunta).

Aquesta modificació comportarà la instal·lació d'una parada al carrer del Nord en les expedicions que passin per la Zona Esportiva per no perdre cobertura territorial. A més, es redueix el temps de recorregut en uns 820 metres i es millora la regularitat de la línia.

El segon canvi s'aplicarà a Begues Parc. En aquesta zona es traslladarà el terminal de la línia 350 metres més amunt de l'avinguda Sadurní amb la intenció d'ampliar la cobertura territorial al barri. La modificació comportarà deixar de passar pel carrer Ebre i circular pel carrer Tajo (consulteu imatge adjunta).

A partir de dilluns també hi haurà novetats a altres punts de la ruta de la línia 902 entre Begues i Barcelona, com una nova parada al carrer Rubió i Ors de Cornellà de Llobregat, canvis en les parades a la C-245 al pas per Sant Boi de Llobregat o una modificació de la senyalització a Gavà.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
5 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.