Projecte “Baixbus educa”

.

Una iniciativa del grup Baixbus que contribueix al progrés, al respecte i a la promoció del territori en el qual presta servei de transport.

Des de 2012 ofereix activitats als centres educatius del Baix Llobregat i l’Hospitalet, amb objectiu principal d’apropar i fomentar l’ús del transport públic, especialment de l’autobús.

Les activitats que s'ofereixen dins del projecte són gratuïtes per a les escoles dels municipis on operen les seves empreses de transport públic: Puja al bus i Expressa’t

Puja al bus s'adreça als alumnes de cicle superior de primària. Mitjançant una visita de dos educadors a l’escola els nens i nenes aprenen a viatjar de forma autònoma en autobús, així com el comportament que s'ha de tenir per fer-ne un ús cívic i responsable.

En una primera part de l’activitat a l’aula, mitjançant vídeos i exercicis, els nens i nenes analitzen els elements que conformen un viatge en autobús. En una segona part poden posar en pràctica allò que han treballat realitzant un viatge en autobús dins del seu poble o ciutat.

Amb l’Expressa’t convidem als nens i nenes del cicle superior de primària a transmetre mitjançant un dibuix les seves opinions i emocions respecte a la mobilitat actual o la seva experiència personal, en el marc de la crisi sanitària de la Covid-19.

Els oferim un espai creatiu on expressar la seva visió i les seves sensacions vers l’actual situació, descobrir els seus interessos, incerteses, projectes, pensaments... perquè pensem que ells i elles també tenen molt a dir.

Notícies relacionades Puja al bus

Notícies relacionades Expressa't

Televisió L'Hospitalet

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
7 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.