Notícies

19/03/2024

La PR3 et porta a la platja cada 30 minuts

Tots els dissabtes i festius del 23 de març al 30 de setembre i tots els dies de la setmana del 3 de juny al 10 de setembre

12/03/2024
 
L’Hospitalet, 12 de març de 2024
 
Accident a la L10, a l'av. Sant Ildefons-av. Sant Antoni Maria Claret d'Esplugues.
 
13/12/2023

El 28 de novembre es van començar a deixar de vendre progressivament els títols integrats de transport públic com els coneixes, de cartró amb banda magnètica, i només els podràs utilitzar en la T-mobilitat en les seves diferents variants.

29/06/2023

Si desitges treballar al grup Baixbus, consulta les ofertes de treball actualment disponibles i fes-nos arribar la teva candidatura per mitjà de la nostra consultora de selecció de personal. (Enllaç per a consulta d’ofertes: https://seleccio.grupcief.com/)

20/04/2023

A partir del dilluns 24 d’abril, a les 7 h del matí, començarà a funcionar el bus llançadora que connectarà l’hospital de Bellvitge,...

21/02/2023

El reial decret 65/2023 de 7 de febrer de 2023, publicat al BOE el 8 de febrer, deroga l’anterior RD 286/2022 de 19 d’abril de 2022, i elimina l’ús obligatori de mascaretes al transport públic a tot l’Estat....

23/01/2023

Des del passat dissabte 21 de gener i de manera definitiva, incorporem una nova parada a la línia E30 a la població de Sant Feliu de Llobregat.

30/12/2022

A partir del 2 de gener, es modifica el pas per la Zona Esportiva i Begues Parc, de manera que es...

Pàgines

.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
8 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.