Campanyes de promoció

L'ús de mascareta és obligatori per accedir al bus.

#enbusmillor: campanya adreçada a Joves d'entre 16 i 20 anys potencialment usuaris del bus que es mouen pels municipis als quals Baixbus presta servei. L'objectiu és seduir a aquesta part de la població que comença a estar temptada per moure´s en vehicle privat, cotxe o moto, i que pot trobar en el bus un mitjà de transport adequat a les seves necessitats, molt més segur, pràctic i econòmic.

'Comparteix el teu viatge' és l'eslògan de la campanya de proximitat que Baixbus posa en marxa el desembre de 2016. La campanya arranca el 3 de desembre als cines Full del Centre Comercial Splau de Cornellà a través d'un espot, en el qual, per mitjà d'un story telling, es fa èmfasi en les relacions i vincles que es creen entre les persones que utilitzen cada dia el bus metropolità. Una visió real, i alhora amable, d'explicar que viatjar en bus no és tan sols fer un trajecte, és compartir alguna cosa més. 

Campanya de proximitat de promoció del servei de Nitbus que opera Baixbus. 6 línies nocturnes que comuniquen el Baix Llobregat, l'Hospitalet, l'Aeroport i la ciutat de Barcelona tots els dies de l'any, de 22:00 a 6:00, cada 20 minuts. S'ha apostat per la decoració de marquesines de bus a principals parades de la xarxa durant els mesos de maig i novembre de 2016. També es distribueixen tríptics informatius a bord dels busos i sotagots a alguns dels locals d'oci del territori.

La connexió de barris metropolitans és l'eix de la campanya que Baixbus ha desenvolupat a finals del 2015 per donar impuls a aquelles línies intermunicipals que comuniquen els principals barris i llocs d'interès local. En aquesta ocasió, s'han triat els sostres interiors dels autobusos per difondre la campanya amb vinils.

Baixbus ofereix 5 línies de bus que connecten el Baix Llobregat amb l'aeroport del Prat, 2 que circulen de nit i tres que ho fan durant el dia. A l'estiu de 2015 s'ha engegat una campanya de promoció del bus com a servei de transport públic per arribar ràpida i còmodament a l'aeroport. La campanya es promou adequada a la diversitat de serveis i característiques de cada població, i per mitjà del seus mitjans municipals.

Baixbus ofereix una dotzena de línies de bus urbà que cada dia connecten entre si els barris dels municipis metropolitans als quals presta servei. Al desembre de 2014 hem engegat una campanya local per informar dels trajectes i horaris d'aquestes línies i per afavorir la mobilitat de les persones quan fa les seves compres de Nadal. La campanya es promou adequada a la diversitat de serveis i característiques de cada població, i per mitjà del seus mitjans municipals.

Baixbus ofereix cinc línies de bus que cada dia connecten amb la universitat de Barcelona (UB i UPC). A l'octubre de 2014 hem engegat una campanya local per informar de trajectes i horaris en els municipis als quals es presta servei. La campanya es promou adequada a la diversitat d'oferta de transport públic de cada població del Baix Llobregat i l'Hospitalet, i per mitjà dels seus mitjans municipals.

Pàgines

.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.