Consells de seguretat al transport

.

Als transports públics, cal estar atents per evitar possibles robatoris, ja que els lladres aprofiten els moments de distracció per actuar. Per tal de prevenir aquest tipus de situacions, els Mossos d'Esquadra fan una sèrie de recomanacions de seguretat:

  • Desconfieu de les persones que portin una peça de roba penjada del braç, un diari doblegat per la meitat a la mà o un plànol. Els delinqüents ho utilitzen per dissimular les maniobres amb la mà i els objectes que sostreuen.
  • Les bosses de mà sense tancament amb cremallera són un objectiu fàcil pels carteristes.
  • Els pantalons amb butxaques baixes laterals i les jaquetes amb butxaques àmplies sense tancament també són de fàcil accés pels furtadors.
  • Sigueu sempre conscients del vostre entorn.

Consells de seguretat per viatjar en bus

Més enllà de les recomanacions de seguretat generals, cal tenir un compte una sèrie de consells per evitar els robatoris quan viatgem en bus. Pareu atenció a les vostres pertinences (bosses, maletes...) quan us atureu per consultar els panells informatius a les parades. En cas d'aglomeracions de gent, porteu les motxilles i bosses davant vostre. Les carteres, els diners, els mòbils i els objectes a les butxaques exteriors de les motxilles són presa fàcil. A l'interior del bus, mantingueu l'equipatge a prop i a la vista, comproveu regularment les vostres bosses de mà i assegureu-vos que les bosses col·locades a terra es troben al vostre davant. 

Com demanar ajuda

En cas de robatori, podeu contactar amb el telèfon d'emergències 112 i acudir a una Comissaria dels Mossos d'Esquadra per posar la corresponent denúncia.

Per a més informació, consulteu la web dels Mossos d'Esquadra.

 

  •  

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 9 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.