Al Nitbus ja pots demanar baixar fora de parada si et trobes en perill, a partir del 8 de març de 2021

.
05/03/2021

Als municipis del Prat i de Sant Boi de Llobregat, l’AMB ha establert el servei de parades intermèdies a demanda del Nitbus a les línies N13, N14, N16, N17 i N18. Permet que els usuaris s’acostin més a la seva destinació i baixin en un punt intermedi del recorregut per haver de caminar menys temps sols. 

Totes les persones en situació de vulnerabilitat i/o de risc imminent, de manera preferent dones i menors d’edat, podran, quan viatgin en autobús de nit, demanar baixar fora de les parades establertes en alguns trams del Prat i de Sant Boi de Llobregat.

Entre Sant Boi de Llobregat i Barcelona, les línies de Nitbus N13 i N14, en l’eix de la carretera C-245 i a la ronda St. Ramon als Camps Blancs, Casablanca i Can Parellada. Concretament, a la línia N13, aquest servei s’implementarà entre les parades de la plaça Catalunya i la carretera de Barcelona a Santa Creu de Calafell (en ambdós sentits). A la línia N14, el servei estarà disponible entre les parades de la carretera de Barcelona a Santa Creu de Calafell i de la plaça Europa (en ambdós sentits). 

Entre el Prat de Llobregat i Barcelona, les línies de Nitbus N16, N17 i N18, en zones properes a l’aeroport i a l’avinguda Onze de Setembre del Prat. Concretament, la línia N16 disposarà de parades a demanda entre la plaça Catalunya i T2 Mercaderies (sentit Castelldefels), i en els trams compresos entre les parades Felip Díaz Sandino i T2‑A B, i les avingudes Onze de Setembre i Remolar (sentit Barcelona). A la línia N17, aquest servei s’implementarà entre les parades de les avingudes Onze de Setembre i Remolar (en ambdós sentits), mentre que a la línia N18 aquest servei estarà comprès entre les parades Felip Díaz Sandino i T2 Mercaderies. 

Només caldrà avisar al conductor o conductora

El sistema de funcionament de les parades intermèdies a demanda del Nitbus requereix avisar el conductor o conductora del lloc aproximat on es vol fer la parada (quan no sigui una parada programada en la línia nocturna), sempre dins de la ruta oficial de la línia. Llavors, decidirà el lloc més segur per aturar-se. 

Per assegurar que es dugui a terme en llocs amb unes condicions mínimes de seguretat per als usuaris, la baixada a demanda fora de parades oficials es farà per la porta davantera, i en trams urbans on el vehicle pugui parar arrambat a la vorera o sobre passos de vianants (o just abans de la línia d’aturada de vehicles prèvia al creuament d’un pas de vianants amb el semàfor en vermell). 

Fotografia cedida per l'Ajuntament del Prat

   Fotografia cedida per l'Ajuntament del Prat

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.