Acte de presentació a Castelldefels de la nova línia Exprés E97, les millores de les línies L96 i L97 i els nous autobusos híbrids

.
23/01/2019

Un dels principals objectius s’emmarca en l’estratègia metropolitana per reduir la contaminació atmosfèrica

El passat 22 de gener es va dur a terme a Castelldefels la presentació oficial de la nova línia Exprés E97, així com de les millores que s’han efectuat a les línies L96 i L97, i la nova flota d’autobusos híbrids. L’acte va ser presidit pel vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, i l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda.

Durant l’acte es va remarcar la importància de la nova línia Exprés E97, que connecta Castelldefels centre amb Zona Universitària i Maria Cristina (Barcelona), i les millores que es faran a les línies L96 i L97. A més, la presentació dels nous autobusos híbrids que donaran servei al municipi. Aquest últim aspecte, s’emmarca dins l’estratègia metropolitana per reduir la contaminació atmosfèrica.

Dels 128 autobusos nous híbrids i elèctrics que han arribat aquests dies a l’AMB, 14 busos articulats híbrids es destinaran a Castelldefels. Amb l’arribada dels nous vehicles és possible millorar els serveis de transport públic del municipi. En particular, introduir la nova línia E97 i millorar les L96 i L97. A partir de febrer el 21% dels autobusos que circularan pel municipi durant el dia seran híbrids.  D’altra banda, d’aquesta nova flota metropolitana, també s’incorporen al servei de Nitbus del Baix Llobregat 13 vehicles elèctrics nous.

La línia L97 també millora la regularitat de la freqüència a 15 minuts durant tot el dia i incorpora vehicles articulats de 18 metres, que permetran incrementar la capacitat en ambdós sentits en la connexió entre Bellamar (Castelldefels) i la Plaça Reina Maria Cristina (Barcelona) via Gavà i Viladecans. Addicionalment, també es posa en servei l’L97 en festius, cada 30 minuts.

Finalment, la línia L96 millora la freqüència de pas, que connecta Bellamar (Castelldefels) amb l’estació de FGC de Sant Boi de Llobregat. En les properes setmanes els dies feiners s’incrementa la freqüència de pas, passant dels 15 minuts actuals als 12 minuts. A banda, també es millora la freqüència dels festius, que es passarà de 30 a 20 minuts.

 

   

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 20:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
3 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.