A partir del 15 de maig de 2013, la línia L79 amplia el recorregut fins a l'Hospital de Sant Boi

.
14/05/2013

A partir del dia 15 de maig, la línia d'autobús L79 (av. Diagonal-Sant Joan Despí, Cornellà i Sant Boi), que opera Baixbus des de l’any 2010, arribarà fins a l'entrada de l'Hospital de Sant Boi. L'Àrea Metropolitana de Barcelona n'ha ampliat el recorregut tot mantenint la freqüència de pas d'un autobús cada quinze minuts.


Amb el perllongament del circuit, l'origen i el final de la línia estaran al costat del centre hospitalari. El nou tram habilitat ara, d'1,4 km de longitud, comença a la rotonda del Llor i passa pels carrers de Frederic Mompou, Joaquim Rubió i Ors, José Morales Garrido i Camí Vell de la Colònia.


La L79 és la connexió més ràpida i directa entre Sant Boi i la part alta de Barcelona en transport públic i constitueix una bona opció de mobilitat per a moltes persones que l'utilitzen per motius de feina, estudis o lleure. També passa per Sant Joan Despí i Cornellà.


En dos anys i mig de funcionament, la línia ha transportat gairebé un milió i mig de viatgers. L'any 2012, el nombre de passatgers va augmentar en un 20% respecte a l'any anterior fins arribar a les 680.000 persones.


Petites modificacions a les línies SB1 i SB3 de Baixbus


A partir del 15 de maig també hi haurà petites modificacions als recorreguts de les línies urbanes SB1 i SB3. En el cas de la línia SB3, l'itinerari donarà una cobertura més directa a la zona de Can Carreres.


 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
7 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.