Grup Baixbus

.

 

El grup Baixbus està integrat per les empreses Mohn, SL i Rosanbus, SL, i és, a la primera corona de la Regió Metropolitana de Barcelona, una de les principals ofertes de transport públic en autobús urbà i interurbà. Compta amb 90 anys de treball i d'experiència al Baix Llobregat i l'Hospitalet.

Missió de Baixbus

Satisfer les necessitats de mobilitat dels ciutadans a partir de prestar una oferta de transport públic de qualitat, eficaç i sostenible, basada en un equip de treball motivat i amb una clara vocació de servei a les persones. 

El servei

14 línies línies circulen i donen servei als municipis de Barcelona, Begues, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Hospitalet de Llobregat, Olesa de Bonesvalls, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Viladecans. 

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és l'administració que tutela, com a concessionària pública, 13 de les línies de Baixbus. La Generalitat de Catalunya atorga la concessió d'1 línia única de Baixbus que connecta les poblacions d'Olesa de Bonesvalls, Begues, Gavà i Barcelona.

Les instal·lacions

Disposa d'instal·lacions distribuïdes a diferents espais als barris de Santa Eulàlia i Polígon Pedrosa de l'Hospitalet. Aquests disposen de cotxeres, taller de mecànica, centre de control de trànsit i oficines.  

Les cotxeres tenen capacitat suficient per a l'actual flota de serveis urbans i interurbans, els microbusos adaptats i els vehicles d'assistència. Existeixen a totes elles sistemes destinats al rentat diari dels autobusos equipats amb sistemes de depuració i reciclatge de l'aigua residual, així com plantes de repostatge de combustible.

Als espais de taller es realitzen les operacions de reparació i manteniment de vehicles. Disposen d'elevadors i fosos per facilitar l'accés als diferents equips i sistemes dels autobusos, zones de pintura per carrosseries i vehicles de taller per efectuar d'una forma ràpida les intervencions urgents al carrer.

La flota

Baixbus disposa de més de 100 autobusos, la major part dels quals són vehicles estàndard de 12 metres, a excepció dels Low Entry, de 12,7 metres, dels busos articulats i dels microbusos per al transport de persones amb especials dificultats de mobilitat. Tots disposen de sistemes de control de la  contaminació atmosfèrica i de sistemes avançats de frenat. Els vehicles de Baixbus són de pis baix i adaptats per a persones amb mobilitat limitada i/o reduïda.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.