Baixbus supera amb escreix el seu rècord de l’any passat i gairebé arriba als 37 milions de viatgers

.
19/01/2015

 

L’any 2014 s’ha tancat amb un creixement del 3%, el que suposa més d’un milió de viatgers per sobre de l’any anterior

De nou s’ha batut un rècord històric amb 36.804.424 de viatgers l’any 2014 davant els 35.725.947 de l’any 2013, el que consolida la remuntada de passatge iniciada ara fa més d’un any amb un creixement del 3%.

Desagregat per les empreses del grup, Mohn, SL i Oliveras, SL també confirmen aquesta consolidació a l’alça en els darrers 12 mesos, passant d’un creixement del  -0,4% al 2,9% en el cas de Mohn (17.090.617 viatgers l'any 2014), i del 0,7% al 3,9% en el cas d’Oliveras (8.378.566 viatgers l'any 2014). Pel que fa a la tercera empresa del grup, Rosanbus, SL, es registra una petita moderació del creixement, tot passant del 3,7% al 2,5% (11.335.099 viatgers l'any 2014).

En termes generals, augmenta l’ús de l’autobús a l’àrea metropolitana de Barcelona, si més no al territori al qual presta servei Baixbus (connexions entre els municipis de la zona sud i litoral del Baix Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, aeroport i Barcelona). Aquest increment també s’observa en el detall de les línies que conformen l’oferta de Baixbus, tant la de dia com la que s’ofereix per mitjà de la xarxa Nitbus.

Existeix una recuperació evident de passatge per part d’algunes línies urbanes (internes als municipis), de Viladecans, Castelldefels i el Prat, on els índex han passat de -5,9% a 2,9% en el cas de la línia VB1 de Viladecans, de -6,1% a 1,1%, en el cas de la línia CF1 de Castelldefels, i de -3,4% a 9,1% en el cas de la línia PR2 del Prat.

Els increments de passatge més destacats a les interurbanes els han registrat les línies de Mohn L94, L95 i L99, que connecten Castelldefels amb Barcelona i l’aeroport (L94: de -5,6% a 4%; L95: de -3,7% a 3,1%; i L99: de 3,3% a 7,1%).

A Oliveras, l’increment més notori ha estat el de la línia L77, que comunica Sant Boi, Cornellà i Sant Joan Despí amb l’aeroport, amb un creixement de més de 6 punts. I a Rosanbus, a més de la seva línia urbana del Prat, el creixement més important ha estat el de la línia L16, que ha passat d’un 1,8% a un 3,6%.

El creixement més destacat de la demanda de les línies de Nitbus ha estat per a la N13 (comunicació de Sant Boi amb Barcelona, que ha passat d’un -1,3% a un 4,9%) i per a la N17 (comunicació de l’aeroport amb Barcelona, amb un notabilíssim increment del -9% al 8,7%).

Baixbus opera en l’actualitat 45 línies tutelades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), incloses 6 de la xarxa de Nitbus, i una, que és competència de la Generalitat de Catalunya.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
5 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.