Baixbus bat el rècord de viatgers l’any 2013, amb prop de 36 milions

.
20/01/2014

El grup de les empreses Mohn, SL, Oliveras, SL i Rosanbus, SL tanquen l’exercici amb un creixement de l’1’1%, la primera remuntada des de l’agost de 2012

35.725.947 de viatgers a les línies de bus del Baix Llobregat i l’Hospitalet, un rècord històric que pren més rellevància tenint en compte els darrers mesos de pèrdua constant de viatgers, a on s’havia arribat fins i tot a registrar una davallada del 2,2% al mes de març. Ens hem de traslladar al mes d’agost de 2012 per recuperar l’últim registre de creixement de viatgers al grup Baixbus, fet que, ara amb les noves dades, sembla iniciar un canvi de tendència a l’alça en l’ús de l’autobús a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Desagregat per empreses del grup, Oliveras, SL i Rosanbus, SL també han batut rècord de viatgers amb 8.601.742 milions i 11.058.564 respectivament, amb increments d’un 0,7% i d’un 3,7% cadascuna. Per la seva part, Mohn, SL ha sumat un total de 16.605.641 viatgers i ha tancat l’any amb una petita disminució del 0,4%.

L’augment de viatgers s’ha registrat a la gran majoria de les línies de bus que opera Baixbus: 45 tutelades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, incloses 6 de la xarxa de Nitbus, i una, la que connecta amb Begues i Olesa de Bonesvalls, competència de la Generalitat de Catalunya.

A Mohn destaca especialment l’increment de la línia L97 (Castelldefels-av. Diagonal de Barcelona), amb un pujada del 3,2%, i el de la línia L99 (Castelldefels-Aeroport), amb un augment del 3,3%.

De Rosanbus, és rellevant la línia L12 (Cornellà-av. Diagonal), que experimenta una pujada important, amb un 5,4%, així com també ho fan les línies urbanes de l’Hospitalet i la urbana del Prat que connecta amb l’aeroport.

D’Oliveras, SL, la línia L52 (Sant Feliu-Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet) creix un 3,4%, i la línia L79 (Sant Boi-av. Diagonal), que s’incrementa un 21%.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
13 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.