Seleccioneu les dades corresponents a la línia d’autobús

Data i hora de sortida

:
29/10/2020
L95, L96
Tall provisional al passeig Pitort
Dijous 29 d'octubre de 2020, des de les 8:00 i fins a les 14:00 aproximadament, tall...
26/10/2020
L10, L11, N15
Tall provisional al carrer de l'Església
Dilluns 26 d'octubre de 2020, des de les 8:00 i fins a nou avís, tall provisional al...
26/10/2020
GA1, L80, L81, L82, L85, ...
Parades anul·lades provisionalment a la C-245
Dilluns 26 d'octubre de 2020 i fins a nou avís, parades anul·lades...

Actualitat

22/10/2020
Actualitat i consells de transport
15/09/2020
Del 16 al 22 de setembre es repartiran a diferents parades de la xarxa de bus metropolità
24/02/2020
Des de les 6:30 i fins les 22:30, els autobusos donaran servei de manera continuada
11/12/2019
La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona acorden...
04/12/2019
Participarà en el programa dedicat a la Mobilitat Sostenible i Saludable, que enguany promou l’...
27/09/2019
L’experiència pretén facilitar l’accessibilitat i l’autonomia de les persones amb discapacitat i...
17/09/2019
Participarà activament als actes de Castelldefels, l’Hospitalet i Gavà obrint les portes del seus...
23/07/2019
Es confirma l’evolució ascendent i pronunciada amb un total de més de 1.600.000 viatgers en els...
28/06/2019
La línia L77 us porta de nou a la platja amb un bus cada 30 minuts tots els dies de la setmana. La...
28/06/2019
A partir de juliol de 2019 les línies L72 i L78 oferiran una connexió més directa i amb una major...
 • Covid-19

  Ús permanent de la mascareta

  Renta't les mans abans i després

  Evita les hores punta

  Autobusos desinfectats cada dia

  Mampares de protecció a bord

Servei al viatger

.

Baixbus TV

Baixbus TV

Amb l' APP de l'AMB mobilitat no només es podrà consultar els horaris i el recorregut dels principals operadors de la metròpolis sinó també altres dades útils i que afavoreixen la mobilitat sostenible. Com per exemple: el Taxi, l’aparcament d’intercanvi (Park&Ride) i el sistema de motocicleta i cotxe compartit.

Baixbus al teu servei

Baixbus al teu servei

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 20:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.