Millora de serveis de les línies d’accés a les platges

.
01/06/2022

A partir del dia 1 de juny de 2022 i durant tot l’estiu, s’incrementa la freqüència de les línies d’accés a les platges de diferents municipis de l’AMB:

Les línies regulars, que connecten tot l’any l’estació de Sants i la pl. Catalunya de Barcelona amb Castelldefels per l’autovia C31, augmenten fins l’11 de setembre la seva freqüència de pas amb un bus cada 15 minuts la línia L94 i cada 20 minuts la línia L95 tots els dies de l’estiu per arribar fins la platja de Gavà i de Castelldefels. La línia L94 arriba fins Port Ginesta, a les Botigues de Sitges, i de forma conjunta amb la L95 també dona servei a la Pineda de Gavà i al barri de Gavà Mar. 

La línia L96 incrementa l'oferta de servei els dissabtes i festius passant a tenir un interval de pas de 12 minuts. 

La línia GA1 incrementa l'oferta de servei els dies festius passant a tenir un interval de pas de 20 minuts. (millora de 30 a 20 minuts). Comunica el centre urbà de Gavà amb els barris de la Sentiu i de Ca n’Espinós, i amb l’av. d’Europa (zona de platja de la Pineda de Gavà i Gavà Mar). En el seu recorregut per l’av. d’Europa té parades combinades amb les línies L94 i L95.

De l'11 de juny a l'11 de setembre 2022, serà gratuïta els caps de setmana i festius (inclòs el festiu local de Sant Pere). Quan pugis, demana el teu bitllet al conductor o conductora.

La línia PR3 fins la platja es realitza tots els dies de la setmana, prolongant totes les expedicions des de St. Cosme i el Tanatori fins la platja.

 

Linies afectades: 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
16 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.